Filiala Mures a Societatii de Stiinte Matematice din Romania (SSMR) este asociatia profesional-stiintifica a profesorilor de matematica. Are personalitate juridica si este subordonata pe linie organizatorica, Consiliului SSMR ši Biroul Consiliului SSMR, organele de conducere ale SSMR la nivel central.

Scopul principal al Filialei Mures a SSMR este de a reprezenta interesele profesorilor de matematica in raport cu autoritatile locale si guvernamentale si de a promova in teritoriu misiunea si obiectivele generale ale SSMR.

Filiala Mures a SSMR coordoneaza sau organizeaza, in colaborare cu alte institutii, activitatile legate de promovarea invatamantului matematic si a cercetarii stiintifice in matematica.


MISIUNEA SOCIETATII


Societatea de Stiinte Matematice din Romania este una dintre cele mai vechi organizatii profesionale din Romania si una din cele mai vechi societati de matematica din Europa. Scopurile Societatii sunt promovarea si raspandirea cunostintelor matematice, indrumarea si sprijinirea performantelor, cultivarea in randurile tineretului a interesului pentru matematica.

STIRI


23 Jun

23 Jun